Přeskočit na hlavní obsah

LASplash lipstick

 
Ahojte krásky,
Dneska vám představím produkt od značky LASplash odkaz zde

Nejprve něco málo o této značce 
Americká značka se soustřeďuje na dekorativní kosmetiku a vyznačuje se zálibou ve výrazných odstínech. LASplash Cosmetics, to je kosmetika vysoce kvalitní, moderní, s vysokou barevnou škálou, v které si najde to pravé každá žena. LASplash Cosmetics nabízí kompletní sortiment pro výrazné líčení – křiklavé rtěnky, třpytivé stíny, pigmenty i linky a nechybí ani makeup, pudr, řasenka či rozjsaňovač. Výrazné neonové laky na nehty jsou samozřejmostí.

Historie

Kosmetiku LASplash Cosmetics založil John Davler v roce 2001, jak už sám název napovídá, v Los Angeles v USA. Během několika málo let dobyla tato kosmetika americký trh a ve své domovině je velmi oblíbená. I tak se ale značka stále rozrůstá, přichází s novými produkty kopírující aktuální módní trendy a začíná svoji kosmetiku prodávat i za hranicemi Spojených států amerických. Aktuálně se prodává již v 15 dalších zemích světa, jako je Velká Británie, Saúdská Arábie nebo třeba Maroko a další.

Zajímavost

LaSplash Cosmetics dbá nejen na funkčnost a zářivou vizuální stránku svých produktů, ale neméně důležitá je také kvalita. LASplash Cosmetics zaměstnává je prověřené odborníky s mnoha letou praxí. Stejně tak všechny použité suroviny pocházejí z USA. Jejich zdroj je tak stoprocentně ověřen a navíc suroviny netrpí dlouhými transporty či špatným skladováním.









LASplash chubby twist  09 rosy
 Matná rtěnka, která vypadá jako barevná pastelka a hodí se do každé kabelky. Barevné pigmenty přilnou ke rtům a dodají jim barvu, výživné složení se postará o hebké rty.

Já jsem naprosto spokojená s touto matnou rtěnkou,krásně se nanáší, krásná pigmentace na rtech vydrží dlouho. Já určitě doporučuji moc mě nadchla.









Komentáře