Přeskočit na hlavní obsah

Ladybox Gold edice


Ahoj všichni,
dnes mi přišel balíček a v něm byla krabička Ladybox a to Gold edice. Krabička je moc pěkná a obsah mě také potěšil. A spolu se koukneme co v krabičce bylo.



1) EFFI gold 
50 ml, plné balení
Prodejní cena: 540 Kč 


  • Emulze pro hladkou a zářivou pleť s účinnou látkou ze syntetického jedu chřestýšovce.
  • Intenzivní relaxační účinek na jemné i hlubší mimické vrásky
  • bezpečný a bezbolestný způsob omlazení pleti
  • pomáhá udržet mladistvý vzhled pleti, zdokonaluje ji, hýčká a udržuje ji v kondici
  • chrání pleť před nepříznivými vlivy životního prostředí.

2) VICHI LIFTACTIV SUPREME 
celodenní liftingová péče pro normální až smíšenou pleť
15 ml
Prodejní cena: 699 Kč za 50 ml


Popis:

Krém Vichy Liftactiv Supreme působí na pleť po celý den, regeneruje její povrch a bojuje proti viditelným projevům stárnutí. Zanechává pleť mnohem hladší, dokonale vypnutou, svěží a mladistvého vzhledu. Krém těží ze svého složení bohatého jak na přírodní látky, tak i na speciálně vyvinuté technologie určené pro aktivní obnovu vrásčité pleti.
Pleťový krém Vichy Liftactiv Supreme poskytuje pleti dokonalý liftingový efekt a až o třetinu zlepšuje celkovou pevnost pleti. Působí jako prevence proti vzniku vrásek a viditelných projevů únavy a zajišťuje sjednocení odstínu pleti. Krém navrací pleti potřebnou dávku energie, vypíná ji a zabraňuje jejímu vysušování.

Účinky:

  • regeneruje zralou pleť a obnovuje její svrchní vrstvu
  • vyhlazuje a vypíná pleť, redukuje vrásky
  • dodává pleti porci svěžesti a energie
  • hydratuje pleť
  • zlepšuje pevnost a pružnost pleti
  • zabraňuje vysušování pleti

Složení:

  • Liquid Light Technologie – rozzáří pleť
  • mikročástečky perleti – ovlivňují jas pleti
  • zmatňující pudry – zmatňují pleť
  • kofein – bojuje proti známkám únavy a dodává pleti energii
  • adenosin – vypíná pleť a chrání ji proti vzniku vrásek
  • rhamnosa – vyhlazuje pleť a sjednocuje její odstín
  • neohesperidin – hydratuje, vyhlazuje a zklidňuje pleť

3) ESTÉE LAUDER DAYWEAR BB CREAM
SPF 35
01 LIGHT
15 ml, cestovní balení
Prodejní cena: 1050 Kč za 50 ml


Popis:

Užijte si multifunkční péči v podobě BB krému od Estee Lauder DayWear! Hydratace, ochrana a bezchybná sjednocená pleť už není záležitostí několika různých produktů. BB krém od Estée Lauder DayWear! se o vše postará v jediném kroku.

Účinky:

  • poskytuje efektivní antioxidační ochranu
  • okamžitě sjednocuje tón pleti a dodává ji zdravý vzhled
  • chrání pleť před UV zářením
  • perfektně hydratuje
  • kontroluje nadbytečný kožní maz
4) CLARINS NETTOYANT GOMMANT EXPRESS
20 ml, cestovní balení
Prodejní cena: 750 kč za 125 ml


Pro čistou pleť, která je jako nová. Odstraňuje make-up, jemně čistí a odstraňuje odumřelé buňky v jednom kroku. Respektuje hydrolipidický film. 
Složení: Výtažky ze semen moringy: neutralizují vliv znečištěného ovzduší, zbavují pleť toxinů a vracejí jí původní jas. Výtažek z pomeranče: osvěžuje, tonizuje, oživuje. Kulaté mikročástice křemíku a celulózy: peeling, obnova.
Použití: Naneste malé množství přípravku na předem navlhčený obličej a napěněnou emulzí provádějte jemný peeling. Vyhněte se konturám očí.  Smyjte vlažnou vodou. 

5) BELLÁPIERRE SHIMMER POWDER
cadence
2,34 g, plné balení
Prodejní cena: 289 Kč 
naleznete zde


Tyto nádherné třpytivé prášky s obsahem 100% přírodní slídy vám zajistí dlouhotrvající a živé barvy bez nutnosti další výplně, která se často může rozmazávat, slévat do záhybů, blednout, nebo dokonce způsobovat alergickou reakci. Minerální prášky Bellapierre jsou doporučovány vizážisty i dermatology, jsou 100% hypoalergenní, vhodné pro všechny typy pleti, dokonce i pro tu nejcitlivější.
Způsob použití: 
  1.  Oční stíny – zvolte si některý z Bellapierre třpytivých prášků, použijte houbičkový aplikátor nebo štěteček na oční stíny, lehce se s ním dotkněte barvy a aplikujte na oční víčka. Do vyšších   partií si vyberte světlejší barvu pro zvýraznění. Chcete-li, aby byly stíny matné, naneste na víčko nejprve Bellapierre podkladovou bázi pod make-up.
  2.  Krémové oční stíny – pro více dramatický vzhled použijte vlhký aplikátor. 
  3.  Tvářenka – použijte štětec na tvářenku, lehce se dotkněte špičkou štětce požadované barvy a aplikujte podéllícních kostí. Pro výraznější a matující vzhled použijte k aplikaci houbičku na     make-up. 
  4.  Oční linky – použijte tenký kartáček na oční linky, navlhčete jej a jemně se s ním dotkněte zvolené barvy, aplikujte podél spodní linie vašich řas a/nebo také nad horními řasami.
  5.  Barva na rty – nejprve aplikujte bezbarvou rtěnku Bellapierre jako základ, potom si vezměte štěteček na rty, vložte jej do požadované barvy a aplikujte na vaše rty. 
  6.  Lak na nehty – použijte průhledný lak na nehty, ponořte štěteček do nádobky s lakem a potom do barevného prášku. Následně naneste obarvený lak na vaše nehty. Lak můžete také           smíchat v samostatné nádobce, abyste získali větší množství. Můžete udělat stejný postup s jiným barevným lakem na nehty, abyste změnili jeho odstín. 
  7.  Tónovaná řasenka – použijte čirou nebo černou řasenku od Bellapierre, ponořte kartáček řasenky do zvoleného prášku a aplikujte na své řasy. 
  8.  Bronzer – vezměte si do dlaně kapku vašeho oblíbeného tělového mléka (může to být i opalovací mléko), smíchejte jej s Bellapierre práškem a natřete na exponovaná místa.
6) NICKA K NEW YORK PERFECTING 

EYESHADOW PRIMER
7,9 g, plné balení
Prodejní cena: $7.99


Dopřejte si intenzivní barvu očních stínů na maximum po celý den. 
Báze pod oční stíny prohloubí odstín barvy a prodlouží dokonalost
 vašeho nalíčení.


7) MAVALA CUTICLE REMOVER
5 ml, cestovní balení
Prodejní cena: 305 kč za 10 ml


Odstraňovač přerostlé pokožky
Kůžička kolem nehtů neustále roste. Nikdy ji nezastřihujte protože můžete způsobit její zhrubnutí.Jakmile pokožka k nehtu přilne začne růst s nehtem až dokud nepraskne a vytvoří záděr. Rychlá a lehká aplikace přípravku umožňuje šetrné a důkladné odstranění přebytečné kůžičky.
Způsob použití:Aplikujte přípravek na kůžičku odlakovaných nehtů a nechejte asi minutu působit. Poté odstraňte vatovou tyčinkou. Na potlačení kůžičky nikdy nepoužívejte kovové předměty- můžete tím způsobit nezdravý růst nehtu po použití přípravku si umyjte ruce. Neaplikujte na podrážděnou pokožku.
8) ALCINA ROYAL
testovací balíček, šampon 10 ml a balzám 6 ml
vzorky
Prodejní cena: 548 Kč za 250 ml šampon, 598 Kč za 200 ml balzám
Šampon vlasy intenzivně pěstí a zásobuje hodnotnými pěsticími látkami již během mytí. Odstraňuje nečistoty a zbytky stylingu a zároveň vlasy optimálně připravuje pro následnou péči. 
Pěsticí balzám podporuje účinek Royal Kúry na vlasy aplikované v předchozím kroku. 
Posiluje odolnost vlasů proti negativním vlivům okolí, dodává lesk a hebkost. Vyhlazuje vlasovou strukturu a vlasy se lépe rozčesávají. 

Gold edice je vážně skvělá už se těším až vše vyzkouším. Moc se povedla.

Komentáře