Přeskočit na hlavní obsah

Beyonce Rise parfemovaná voda pro ženy

Beyonce Rise 

50 ml

Koupila jsem na parfums.cz
310 Kč

O značce Beyonce
Parfémy Beyonce | Beyonce se ve světě prosadila především jako bezkonkurenční americká zpěvačka, která svoji pěveckou kariéru započala v roce 1990. Díky její přemíře ctižádostivosti a ohromné píli, vedly kroky Beyonce dalším uměleckým směrem, kterým bylo módní návrhářství. Z této oblasti je již velice malý krůček k produkci vlastních parfémů, k nimž se Beyonce kromě jiného také uchýlila. Svým vlastním individuálním vkusem a přičiněním se podílela přímo na samotném vývoji, který přivedl na trh vůně zcela moderní a osobité.


Hlava

bergamot, bazalka, meruňka

Srdce

jasmín, frézie, orchidej

Základ

kašmírové dřevo, vetiver, dřevo, pižmo
Beyonce Rise vám dodá životní sílu, postavení a sebevědomí. Parfemovaná voda prohlubující přirozenost ženské krásy, k níž patří líbezná orchidej. Omamné květinové vůně, které se vyznačují zářivostí, nadšením a optimismem. To je smyslný základ parfemované vody tvořené dle populární zpěvačky Beyonce.


Postřehnout můžete kašmírové pižmo ve spojení s dřevitým aromatem, na nějž se váže italský bergamot a ledová bazalka. Beyonce Rise dokáže ztělesnit opravdu ryzí hravost, o níž se stará jasmín nebo květy frézie. Elegance a odvaha, to jsou předpoklady, které z vás budou doslova čišet.
Parfémy Beyonce jsou obecně známkou přitažlivosti, kterou je v tomto případě meruňka se svým osvěžujícím pohlazením. Beyonce Rise se stane vaší intimní vůní, jejíž květinové aroma bude doslova návykové, a to nejenom pro vás, ale také široké okolí mužů.

Já jsem s touto voňavkou naprosto spokojená, nádherně voní, vydrží opravdu dlouho a má krásný flakónek. Co dodat PERFEKTNÍ.

Komentáře