Přeskočit na hlavní obsah

Pop Art makeup


Ahoj všichni,
dneska tu pro vás mám líčení na téma POP ART.
Tenhle článek bude zatím pro dnešek poslední a proč vlastně???
............. jedu na dovolenou. :-)

Tak jdeme na to.


Pro začátek napíšu pro zajímavost co vlastně znamená POP ART

 umělecký směr, který se prvně objevil zhruba v polovině 50. let a dominoval pak zejména v 60. letech. Pop art byl ovlivněn populární hudbou a komerčním uměním. Charakteristické pro něj je přejímání motivů i techniky z předmětů denní potřeby, inspirace velkoměstskou kulturou a jejími vizuálními projevy (fotografie, dále film, reklama a komiksy).
Termín pop art byl poprvé použit anglickým uměleckým kritikem Lawrencem Allowayem v roce 1958 k popisu obrazů zachycující poválečný konzumní styl života.

Hlavními rysy amerického pop artu je především používání velkých formátů, zářivých nebo naopak mdlých barev. Je spojován především s americkým výtvarníkem slovenského původu Andym Warholem. Jeho díla vytvořená technikou sítotisku zobrazují opakující se řady výrobků nebo osobností, např. Campbelovy polévky, láhev Coca-ColyMarilyn Monroe. K dalším představitelům patří Jasper JohnsClaes OldenburgRoy Lichtenstein nebo Tom Wesselman.

Líčení



Líčení jsem si udělala podle sebe, použila jsem makeup Rimmel London Lasting Finish Nude 100 Ivory, pudr Lasting Finish 001 Light Porcelain, černou tužku  Rimmel London Exaggerate 261 Noir, oční stíny Sleek I Divine AU Naturel, modré stíny Paletka 120 očních stínů,  bílá tužka Essence, rtěnka Rimmel London Lasting Finish by Kate 01 Rouge Noir.



 Přeji vám krásný nedělní den a ahoj u dalšího článku.



Komentáře

Unknown píše…
Zajímavý nápad :) Láká mně taky něco takového vyzkoušet, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat....
Na mém blogu právě probíhá giveaway o náhrdelník, budu ráda, když se podíváš a třeba i zapojíš :)
GIVEAWAY
BKarol píše…
Určitě juknu :-)