Přeskočit na hlavní obsah

Recenze na Duo oční stíny a Longlasting rtěnku od Dermacol


Ahoj všichni,
dneska jsem si pro Vás připravila recenzi na dva produkty od značky Dermacol.
Tak se rovnou na to vrhneme.


Obrázek použit Tu


Dermacol Duo Eye Shadow oční stíny 

02, 3g
Doporučená cena: 179 Kč



Dvě barevné kombinace, které vystínují oči. Jemná pudrová textura je skvěle přilnavá. Dlouhotrvající – líčení zůstane po celý den dokonalé. Lehce a snadno se nanášejí. Praktický obal s oboustranným aplikátorem. S Vitamínem E.


Saténový oční stín: jemný, světlý odstín pro projasnění
Minerální oční stín: rozzáří oči měsíčním třpytem a pohledu dodá hloubku, různobarevné pigmenty a jemné třpytivé částečky vytvoří ty nejtřpytivější odlesky





Můj názor
Obal stínů se mi líbí i barevné provedení stínů se mi líbí, ten světle fialovo růžový stín má takovou pudrovou konzistenci a proto malinko práší a je méně pigmentovaný. 
Co se týče druhého stínu tak se mi moc líbí, i když při nanášení na víčko opadává, ale to se dá napravit. Tento stín po nanesení se tváří fialově, ale na denním světle je modrý a to díky těm modrým částečkám co má v sobě. Tento stín mě hodně baví, protože mění barvičky. 
Co se týká výdrže tak mě bez báze vydrží max půl hoďky, pak se začnou ztrácet a dělat nepěkné čárky. Ale s bázi jsou nejen krásně pigmentované, ale vydrží mi celý den bez hnutí.





Za mě určitě Ano už jen kvůli tomu tmavšímu stínu 


Dermacol Longlasting Lipstick rtěnka

08, 4,38g
Doporučená cena: 159 Kč


Dlouhotrvající krémová rtěnka. Příjemná, bohatá a vysoce krycí krémová textura, která dokonale přilne ke rtům. Dlouhotrvající efekt až po dobu 6 hodin. Přírodní vosky a zvláčňující oleje udržují rty hydratované a zabraňují jejich vysoušení. Intenzivní barevné pigmenty dodají rtům sytou, zářivou barvu a zanechávají rty vláčné, jemné a provoněné vanilkou.






Můj názor
Obal rtěnky se mi moc líbí, přijde mi takový elegantní. Způsob otevírání rtěnky mě také přijde velmi originální a super. Intenzita rtěnky je naprosto úžasná. Rtěnka se krásně na rty nanáší a perfektně ke rtům přilne a krásně rty hydratuje. Výdrž této rtěnky no když se najím a napiji tak rtěnka bohužel nevydrží a musím ji znovu obnovit, ale jinak bez takové aktivity vydrží na rtech tak 3,5 hodinky. 





Barva je naprosto úžasná a určitě si koupím i další barvičky.


Snad se Vám menší recenze bude líbit a budu se na Vás těšit u dalšího článku.

Přeji pěkný den.




Komentáře

Miska píše…
Odstin rtenky je nadherny. :-)

http://style-and-smile15.blogspot.co.uk
BKarol píše…
Me se taky moc libi :-)