Přeskočit na hlavní obsah

Mé 3 oblíbené české youtuberky (blogerky)


Ahoj všichni,
rozhodla jsem se s Vámi podělit o mé oblíbené české youtuberky, které pravidelně sleduji a jejich videa mě nejen inspirují, ale i baví.

Tak se vrhneme rovnou na to.

1. Petra Lovely Hair 

blog: http://www.petralovelyhair.com/





Petra je jedna z oblíbených youtuberek (blogerek), strašně ráda ji sleduji. každé líčení je naprosto úžasné a strašně moc ji sluší, používá nejen tu dražší kosmetiku, ale i levnou z drogerie a to mě moc těší.  Všechna její videa jsou prostě úžasná a některá mě i hodně pobaví, hlavně ty na kterých je i její manžel. Petra je nejen krásná, ale i usměvavá a to mě vždycky dokáže při koukání na její videa pozitivně naladit. :-)


2. TerryMakeupTutorials

blog: http://terrymakeuptutorials.blogspot.cz/



Další moji oblíbenou youtuberkou ( blogerkou) je Terry moji pozornost si získala svým krásným líčením co ukazuje ve svých videích. Některým líčením mě hodně inspiruje a proto jej také někdy zkouším dělat doma. Strašně moc mě její videa i blog baví a nejen ty videa o líčení, ale i ty na kterých má svoji krásnou dceru. :-)


3. GetTheLouk

blog: http://getthelouk.com/





Lou je další má oblíbená youtuberka (blogerka) strašně moc mě baví ty její videa a to všechna. Líčení má naprosto skvělé a hlavně originální mě se moc líbí, že se nebojí nosit výrazné a bláznivé rtěnky. Musím říct, že mě některými videi inspiruje. Její kocourek je naprosto úžasný a to poslední video se mi moc líbilo. 

No to by bylo tak něco málo k mým 3 oblíbeným youtuberkám.
Určitě jim přeji hodně úspěchů v tom co dělají.






Komentáře

PetraLovelyHair píše…
Ahoj, moc ti děkuji za krásnou zmínku ♥
BKarol píše…
Ahoj nemáš vůbec za co :-) Si skvělá <3