Přeskočit na hlavní obsah

Valentýnské líčení



Ahoj všichni,
jelikož se blíží Valentýn tak jsem se rozhodla pro toto romantické líčení, které mě se moc líbí a určitě se v neděli takto nalíčím.


Začala jsem tím, že jsem na celou tvář nanesla bázi pod makeup od značky Dermacol (gold anti-wrinkle base).

Dále se vrhnu na oči nanesu bázi pod oční stíny od Sephory (Eyeshadow primer 24HR) aby mi stíny krásně vydržely celý den. Na celé víčko nanesu krémové oční stíny od Maybelline NY (color tatto 24HR 65-Pink Gold).
Na tyto krémovky naenesu jemně růžový oční stín z paletky od Makeup Revolution London (Flawless Barely Pink), na vnější stranu oka jsem nanesla takovou třpytivou vínovou barvičku (Red night) a pomocí chlupatého štětce a světle hnědého stínu (Raw) jsem vystínovala oční záhyb.
Pro projasnění vnitřního koutku jsem použila růžově zlatý třpytivý oční stín (Highlite).
Na oční linku s ocáskem jsem použila gelové linky od značky Maybelline NY.
Jako poslední přišla na řadu řasenka od značky Rimmel London (Extra 3D Lash).


Dále jsem se vrhla na obočí na to jsem použila paletku od Rimmel London (Brow This Way 003 Dark brown) a na za fixování jsem použila řasenku na obočí od Essence (make me brow 01 blody brows). 

Makeup jsem použila od Rimmel London (Lasting Finish 25HR Nude 100 Ivory), který jsem pomocí štětce zapracovala do pleti. na tváře jsem použila krémovou tvářenku od Rimmel London (Stay Blushed 001 Pop of pink). Tvář jsem zapudrovala transparentním pudrem od Catrice (Prime and Fine).

Na rty jsem nanesla růžový máslíčko na rty od značky Astor (013 Magic Magenta).







Snad se Vám líčení bude líbit.
Slavíte Valentýn a máte nějaké plány na neděli??

Přeji krásný den.

Komentáře

Tereza píše…
Řasenku na obočí od Essence už musím vyzkoušet taky :)
HAUTE BASICS urban decay giveaway
BKarol píše…
Urcite zkuste :-)
Lucitta píše…
Jako blondýnce ti takovéhle romantické líčení sluší! Moc se mi líbí, že jsi použila i růžový oční stín a ještě růžovou rtěnku. Tahle kombinace je vydařená, určitě se inspiruji! ;)
Budu moc ráda, když se mrkneš na můj blog a pokud tě zaujme, tak se můžeš případně stát čtenářkou. Po dosažení čísla 200 pravidelných čtenářů chystám velkou giveaway, tak ať ti neuteče :)
FASHION & BEAUTY
BKarol píše…
Děkuji moc, určitě juknu :-)