Přeskočit na hlavní obsah

dm black box

Ahoj všichni,

dnes Vám ukážu co se ukrývalo v dm black boxu, který byl k zakoupení na stránkách dm 
Tento černý boxík jste si mohli zakoupit za 249 Kč a obsahoval produkty za více jak 800 Kč
a navíc jste díky koupi tohoto boxu ve dne 23.11.2018 nebo i nákupu v kterékoliv prodejně dm drogerie mohli pomoci, protože společnost dm se rozhodla darovat 5% z obratu 20 organizacím podporujícím detí a mládeže. Více o tomto programu se můžete dozvědět na stránkách https://www.dm.cz/nove/giving-friday/

A teď se tedy vrhneme na obsah boxu.


Když jsem box vytáhla z krabice tak byl opravdu hodně těžký a po otevření byl plný.


1) VILEDA 
Univerzální mikrohadřík 
4 ks
Cena: 89,90 Kč


Vileda univerzální mikrohadřík je výborným pomocníkem do vaši domácnosti. Mezi jeho přednosti patří, že je velmi savý a bez potřeby použití chemických přípravků.

Todle se určitě hodí, ponechám si je do nového domečku.


2) DERMACOL
Tělové mléko Karité
250 ml
Cena: 84,90 Kč


Tělové mléko obsahuje 15 % másla karité - má antioxidační vlastnosti a zpomaluje stárnutí pokožky, regeneruje a stabilizuje vlhkost pokožky Panthenol – zmírňuje podráždění, hydratuje a zklidňuje pokožku.

Krásná vůně těď mám mnoho tělového mléka takže musí počkat až se dostane na řadu toto.

3) AXE 
Black deodorant sprej pro muže 
150 ml
Cena: 69,90 Kč


Deodorant sprej pro muže poskytuje spolehlivou dlouhotrvající ochranu před potem, nepříjemným zápachem a zanechává na pokožce svěží pocit. Axe black deodorant sprej vyjadřuje svou svěží výraznou vůní čisté mužství.

Krásná vůně a určitě tímto produktem obdaruji manžela.

4) NATURE BOX
Šampon avokádo
385 ml
Cena: 129 Kč


Šampon Avokádo se 100% ZA STUDENA LISOVANÝM AVOKÁDOVÝM OLEJEM. Avokádo obsahuje proteiny a vitamíny A, B, C, D a E, které zajišťují zářivou pokožku a stimuluje tvorbu kolagenu. Biotin obsažený v avokádu je považovaný za vitamín krásy a podporuje produkci keratinu. Vlasy jsou vyživené do hloubky a regenerované od kořínků ke konečkům. Navíc bez sulfátů, silikonů, parabenů, umělých barviv. Vegan. Obsahuje 84% přírodních ingrediencí.

Krásná vůně a šampon se velmi hodí, takže se těším až vyzkoušim a jsem zvědavá jaký mi udělá vlasy.

5) COCCOLINO
vonné perličky Fresh Sky
250 g
Cena: 119 Kč


Coccolino Intense vonné perličky do prádla Fresh Sky propůjčí vašemu prádlu intenzivnější vůni po delší dobu. Sílu vůně můžete regulovat podle množství perliček, které přidáte k prádlu. Coccolino Intense vonné perličky do prádla můžete používat na všechny typy prádla, dokonce i na materiály, u kterých se používání aviváže nedoporučuje.

Tyto perličky jsem ještě nezkoušela a jsem docela na ně zvědavá, protože jsem na ně slyšela samou chválu.

6) BALEA
sprchový gel Tajemství krásy se solí z Mrtvého moře
250 ml
Cena: 29,90 Kč


Dodejte pokožce výjimečnou péči se sprchovým gelem Balea Tajemství krásy! Sprchový gel so solí z Mrtvého moře důkladně čistí a vyživuje pokožku. Vzácné složení z bílého čaje, soli z Mrtvého moře a minerálů udržuje vaši pokožku hydratovanou a příjemně hebkou. Vůně moře zanechá na vaší pokožce dlouhotrvající pocit svěžesti. Sprchový gel Balea Tajemství krásy je vhodný pro každý typ pleti. Pro výjimečný pocit z každého sprchování.

Od Balea sprcháče miluji a pravidelně si je kupuji, protože nádherně voní a vůbec nevysušují pokožku. 

6) trend IT UP
lak na nehty UV Powergel 160
11 ml
Cena: 64,90 Kč


trend IT UP lak na nehty UV Powergel s patentovaným Triple Drying systémem je fotoreaktivní, speciální UV lak na nehty pro vysoce gelový lesk a perfektní trvanlivost. Lze použít v kombinaci s UV Powergel svrchními laky. Bez použití podkladového laku a UV lampy.

Nádherná barva laku taková krásná vánoční, určitě využiju na Vánoce.

7) RIMMEL LONDON
řasenka Volume Shake
9 ml
Cena: 299 Kč 


Rimmel London řasenka Volume Shake ukrývá patentovaný „CLUMP-CRUSHING SHAKER“ systém, který jednoduchým poklepáním řasenky nahoru a dolů obnovuje formuli potřebnou pro vytvoření objemu. Řasenka Volume Shake od Rimmel London vydrží až 2x déle než běžná řasenka a řasy zanechá plné objemu bez slepení již od prvního použití.

Řasenky od Rimmel mám moc ráda dělají krásne řasy a tuto jsem teda ještě nezkoušela a jen co dodělám své používané řasenkz tak se vrhnu na tuto.


9) trend IT UP
korektor laku na nehty v tužce
3 ml
Cena: 69,90 Kč


trend IT UP korektor laku na nehty v tužce slouží k precizní korekci přesahujícího laku. Obsahuje jojobový olej, který udržuje přirozenou vlhkost v pokožce.

Todle se určitě hodí a nikdy jsem něměla takový produkt, těším se až vyzkouším.

10) PROFISSIMO
vonná svíčka ve skle vánoční cukroví
Cena: 59,90 Kč


Zažijte vonný zážitek se svíčkou ve skle Profissimo! Jeho smyslná vůně vánočního cukroví zahalí váš domov okouzlující vůní, která zpříjemní vánoční chvíle! Dodejte touto vůní tu správnou atmosféru vašemu dni! Svíčka se hodí také jako dekorace do domácnosti. Minimální doba hoření: 32 hodin.

Miluji voňavé svíčky, hlavně když se blíží období Vánoc a tahle svíčka nádherně voní.

11) EBELIN
odličovací ubrousky
30 ks
Cena: 29,90 Kč


ebelin odličovací ubrousky jsou vyrobeny ze 100 % bavlny a jsou určeny pro přírodní čištění pleti, měkké bavlněné rouno zajišťuje jejich jemnost k pleti a zároveň to, aby byly pevné a netřepily se. ebelin odličovací ubrousky jsou vhodné také pro citlivou pokožku.

Tyto ubrousky jsem nikdy nezkoušela, jsem velmi zvědavá jaké budou.


Takže to by bylo vše co se týče obsahu, všechny produkty mě moc potěšily a určitě u všech se najde využití.

Celková hodnota balíčku: 1047 Kč

Přeji krásný den a klidně mi napište co by jste chtěli příště, nějaké líčení nebo recenzi na nějaký produkt. Budu ráda za Vaše komentáře.




Komentáře